/

 

 


 

Hier kunt u content plaatsen.

Deze tekst past u aan door erop te klikken.

Gaia Gastenboek

19 berichten op 4 pagina's
Annet Groot
02-10-18 12:23:57
Ik heb mijn familie opstelling heel positief en waardevol ervaren. De begeleiding van Monique, Eva en Simon is een Gouden Driehoek en kennis en kunde zijn volop aanwezig. Ze werken liefdevol,met respect en professioneel!
Dit gaf me een sterk gevoel van veiligheid en vertrouwen. Ik heb inzichten gekregen en bewustwording vanwege duidelijke beelden in de opstelling, waardoor mijn probleem/patroon is ontstaan. Dit heb ik in de opstelling kunnen helen en de weken erna heb ik diverse emoties, pijn los kunnen laten. Hier ben ik heel blij mee en de opstelling draagt ook bij aan mijn persoonlijke groei.
De werkruimte voelde prettig, ruim en sfeervol aan. Ook de lekkernijen waren heerlijk, een Topverzorging. Zeer attent vond ik ook de nazorg die werd verleend door Simon,mijn begeleider.
Eva, Monique en Simon hartelijk bedankt voor jullie fantastische hulp.
Anneke Dekker
16-05-18 17:02:40
Ik heb deelgenomen aan een opstelling op 21 januari jl. Ik vond de start voorafgaande aan de opstellingen heel bijzonder. Die had als doel in je gevoel te komen. Het gebruik van de drums maakte voor mij een bijzondere sfeer. Dit had ik niet verwacht. Ik vond dit het meest karakteristiek aan deze GAIA-middag.

Dank jullie wel voor deze bijzondere en waardevolle middag, waarbij ik een stapje verder ben gekomen in mijn zoektocht naar mijzelf.
Hartelijke groet,
Anneke
José Wolbert
16-05-18 16:54:44
Ik heb deelgenomen aan een opstelling op 21 januari jl. Wat ik heb ervaren is dat de GAIA-middag goed wordt voorbereid en goed is verzorgd. De sfeer is vertrouwd en rustgevend. Er is veel individuele aandacht en alle tijd om de opstelling tot een goed einde te brengen.
Hartelijke groet,
José
Evert van der Wal
23-10-17 17:41:52
Het bijzondere aan Gaia is dat je in een middag heel veel kan helen. Het is leerzaam dat je dit met een groep mensen doet. In plaats van alleen jij en de begeleider. Dat groepsproces versnelt alles.

Het interessante is dat bij de drie opstellingen die op een middag plaats vinden je aan alle drie wat hebt. Het is geen toeval dat je daar bent.Evert
Marjan en Paul Jongerius
08-10-17 16:35:41
Wij zijn samen met nog 2 familieleden bij de opstellingenmiddag van 1 oktober geweest.
Het was voor ons de 2e keer bij het Gaia-team en ook deze middag was weer bijzonder indrukwekkend, zeker ook door de deskundigheid van Monique, Eva en Simon.
We hebben heel wat inzichten gekregen in familie-stukken en er is geheeld, heftig, ontroerend en hard nodig. Hoopgevend ook, om weer lucht in situaties te zien komen.
Wederom een hele mooie en waardevolle middag !!
Tonen: 5  10   20