/

 

 


 

Hier kunt u content plaatsen.

Deze tekst past u aan door erop te klikken.

Gaia Gastenboek

19 berichten op 4 pagina's
Marjan van der Wal
13-09-17 10:02:04
3 september 2017 heb ik een onder begeleiding van Simon een opstelling gedaan. Deze opstelling heeft mij inzicht gegeven in het verleden. Tijdens deze opstelling heb ik mijn levensenergie terug gevonden en daar ben ik heel dankbaar voor. Simon, Eva, Monique en iedereen die aanwezig was ontzettend bedankt voor deze bijzondere middag.

Indy Maria Hoogeboom
13-07-17 17:03:35
Een zeer bijzondere ervaring in systemisch werk, in veiligheid en vertrouwen. Aandacht voor een ieder, betrokkenheid. Een overheerlijjke diepgaande ervaring die dingen in mij heeft wakker gemaakt, diep verborgen, down under. Ik vond dat heel verhelderend!!
Rita Bakelaar
20-02-17 16:10:04
Bij deze sluit ik mijn aan bij het bericht van 5 februari, het was een prachtige middag
Paul en Marjan Jongerius
20-02-17 15:19:29
Wij zijn 5 februari bij de opstellingenmiddag geweest en waren onder de indruk van de goede sfeer en dat wat er aangeboden werd. Omdat er die middag maar een opstelling was,
werden er vooraf door Eva, en achteraf door Monique leuke opdrachten gegeven waarmee iedereen actief aan de slag kon en die tot mooie inzichten leidden.
Ook de opstelling werd vakkundig en duidelijk inzichtelijk gemaakt.
Een waardevolle middag die ook een beetje als een mooie workshop aanvoelde :)
Zeker de moeite en tijd waard en voor herhaling vatbaar
Connor Schatz
07-11-16 11:07:46
Ik ben begin juli als eerst als representant aanwezig geweest bij een opstelling middag. Om te zien en te voelen of dit een veilige en prettige plek zou zijn om zelf een opstelling te doen. Het was een bijzondere en prachtige middag onder fijne begeleiding van Eva, Monique en Simon. Ik voelde me meteen thuis en op mijn gemak.

Eind augustus heb ik zelf een opstelling gedaan met woorden (emotie, gevoel en acceptatie). De begeleiding van Simon en zijn partners Monique en Eva heb ik als zeer prettig en warm ervaren, hierdoor voelde ik mij heel veilig en durfde ik mijzelf open en kwetsbaar op te stellen.
De opstelling was intens en emotioneel maar door de goede begeleiding van Simon en zijn partners kon ik dit in een veilige omgeving aangaan en ervaren.

De weken na de opstelling heb ik de tijd genomen en gekregen om alle inzichten te verwerken. Simon belde me na een week op om de sessie samen door te spreken en om te kijken hoe het met me ging en hoe ik alles heb ervaren. Dit was erg prettig. Simon rade mij aan om een aantal coaching sessies te volgen om verder in te gaan op wat is aangezet tijdens de opstelling.

Inmiddels heb ik mijn eerste coaching sessie gehad, die ik als erg prettig heb ervaren. Simon geeft mij ruimte, tijd en bied een veilige haven om aan mijzelf te kunnen werken. Hier neemt hij ook de tijd voor en weet precies de juiste dingen te benoemen om mij verder op mijn pad te kunnen begeleiden.

De combinatie van een opstelling en daarna de begeleiding doormiddel van coaching in mijn verder proces bevalt mij zeer goed. Zeker omdat ik doormiddel van de opstelling veel inzichten heb gekregen en door de coaching kan ik hiermee verder en wordt er steeds meer duidelijk, waardoor ik mijn proces steeds een stapje verder in en aan kan gaan en zo dingen een plek kan geven, accepteren en los kan laten.

Heel veel dank aan Simon en ook dank aan Monique en Eva en natuurlijk ook aan alle representanten
Tonen: 5  10   20