/

 

 


 

Hier kunt u content plaatsen.

Deze tekst past u aan door erop te klikken.

Gaia Gastenboek

19 berichten op 4 pagina's
Beppie Loogman
27-06-16 19:04:20
REVIEW 14 mei 2016

Weer een mooie opstellingenmiddag gezien. Wat een mooie beelden waren er. Niet altijd makkelijk maar wel helend voor mij als representant. Nu een dag later de beelden doorwerken, kan ik het verband zien tussen de plek als representant en mijn eigen plek in dit leven. Dank voor jullie alle drie.

Beppie Loogman
Ruud Rigters
27-05-16 14:00:45
Review Familie-opstelling zaterdag 14 mei 2016.
Ik heb onder begeleiding van Monique een opstelling met mijn voorouders van vaders kant gedaan, die beide zijn overleden, maar die er wel voor hadden gezorgd dat ik met een last rondliep. Hoe het werkt is niet te begrijpen. maar dat het werkt kan ik nu volledig beamen. Door de uitstekende begeleiding van Monique en het geweldige inlevingsvermogen van de representanten, ben ik van mijn last verlost. En dat voelt op zijn zachtst gezegd heel erg prettig.
Monique, Eva en Simon, complimenten voor jullie locatie en begeleiding.
Nicky Derksen
26-04-16 21:40:02
Review Gaia opstelling zondag 17 april 2016

Wat spannend om mijn eigen praktijk op te stellen. De begeleiding van Eva, Monique en Simon was professioneel en heel warm. Daardoor voelde ik mij heel veilig en durfde mij ook kwetsbaar op te stellen.
En wat een bijzondere inkijk krijg je dan! Ineens zie je jezelf staan in je eigen praktijk. Het is net alsof je naar een film kijkt waar iemand jouw rol speelt. Heel confronterend maar ook mooi! Het heeft mij wakker geschud en laten inzien wat mijn werkelijke passie is.
De week na de opstelling heb ik de tijd genomen om de inzichten te verwerken. Daarna volgde een coachingssessie van Eva, waarin ze mij laat zien hoe ik verder kan en volledig met mijzelf verbonden kan blijven. Deze combinatie van opstelling en coaching is mij goed bevallen.
Dank je wel Eva, Monique en Simon

Nicky Derksen, Aerdenhout
Hanneke Helderman
04-04-16 20:56:50
Ik heb de opstellingen als zeer positief en leerzaam ervaren. De respectvolle begeleiding van Monique en Eva hebben ervoor gezorgd dat ik me op mijn gemak en welkom kon voelen.
Zowel als vraagsteller als representant krijg je wonderlijke inzichten en ervaringen waardoor je weer vrijer kan denken voelen en doen. Dank jullie wel voor deze middag en ik zeg zeker tot ziens!
Maaike Beverwijk
04-04-16 20:40:19
Wat een mooie positieve reacties. Ik hoop er 17 april ook bij te zijn!
Tonen: 5  10   20